divendres, 9 de març del 2007

RESUM DE LA SETENA SESSIÓ



Instal.lats també a l'aula d'informàtica, vam passar a tercera persona el text “La pluja petita”, de Joan Miralpeix.
Seguidament, vam passar a considerar l’estructura habitual d’un conte, i vam fer la lectura comentada de “Invasió subtil”, de Pere Calders.
També vam llegir uns quants “contes molt curts”, del mateix Calders, i la proposta és triar-ne un i reconvertir-lo a un conte clàssic, seguint l’esquema estudiat. És a dir: es tracta de desenvulpar la història que ja està continguda en cadascun d’aquests contes curts. Això ens servirà com a exercici, però no hem de perdre de vista que, fent-ho, no millorarem l’original, segurament, sinó tot al contrari.
Vam dedicar l'última mitja hora a crear un bloc literari: el del David, que ja enllaçarem tan bon punt hagi començat a publicar-hi. A veure qui més s'hi anima!

1 comentari:

Un o una de la colla ha dit...

L'Hostal La Serra, a Llaers, un lloc apartat de tot arreu, ha estat efectivament un lloc on s'han sentit un seguit de cants que s'han succeït gairebé sense interrupció des de mig matí fins a mitja tarda, exceptuant el moment del dinar. Hi havia gent de molts punts geogràfics diferents, La Cerdanya, València,País Basc,Terres de l'Ebre,i gent del Ripollès que n'eren els organitzadors.
Pensava trobar algú del cursetd'escriptura però no ha estat aixís,agreixo la informació introduïda a la web del curset, ja que altrament no hagués pogut saber que es feia.
El ritme, les melodies tradicionals i un acompanyament de dos violins, un acordió, flauta de bec,i percussió, han mantingut l'interès dels quaranta i escaig assistents, que em participat activament en les interpretacions.
Aprofito l'avinentesa d'aquesta petita crònica del dia per despedir-me de tots, ja que el dijous no em va ser possible venir,espero que l'afició a escriure no decaigui i si més no, poguem establir un intercanvi de parers a través de la xarxa amb l'amable col-laboració de la Roser que tant d'interès ha posat en preparar el curset.
Fins molt aviat doncs!

Montse