diumenge, 22 d’abril del 2007

Retrobada

Hola a tots, soc Montse Soler. Primer de tot vull manifestar la meva satisfacció per retrobar-vos llegint els vostres escrits al bloc. He estat tot aquest temps vagant, enfeinada i ara que he tornat m'ha sabut greu haver-me perdut les trobades que heu fet, no me'n havia assabentat. Encara no som el dia de Sant Jordi, però jo ja he comprat un llibre que m'ha costat una mica de trobar perquè estava exhaurit, però l'he trobat en el mercat de segona mà. És un llibre de l'Anaïs Nin i es titula “Delta de Venus”. Des del curset que no he escrit gaire res, però espero que vindran temps millors. Agraeixo a en David les pautes per accedir al bloc, doncs ja se'm havien oblidat.

4 comentaris:

Roser ha dit...

Hola Montse!
M'agrada tornar a tenir notícies teves!
Dona, això de trobades...més aviat eren convocat``ories, no ens hem pas trobat. A veure si algun dia ho aconseguim...
Aprofito l'avinentesa per convidar-vos al programa de ràdio que fem cada dilluns a Torelló, de 10 a 11 del vespre: per venir-hi a parlar de literatura o del que vulgueu!
Mireu el nostre bloc del programa: Koktel kontrainformatiu.

Montse Viver ha dit...

Hola,
El diumenge que vé dia 6 a les 11h., hi ha l'aplec a Palau, ermita que es troba entre les carreters de Vic a Manlleu i la C.17, a l'alçada de Granollers de la Plana.
La pregària que les noies per merèixer li adreçaven a la Verge deia aixís:

MARE DE DÉU DE PALAU
DONÈUME UN MARIT SI US PLAU
SIA NAFRAT O XACRÓS
TAN SOLSAMENT MARIT FOS!

Animeu-vos, potser serà la oportunitat de la vostra vida...

Roser ha dit...

Ui, Montse, no en gasto jo, de marits...
Que vagi molt bé la trobada!

Montse Viver ha dit...

No sé on del bloc, ja vaig comentar que la Verge de Palau d'alabastre que hi havia, potser sí que feia "la feina", però darrerament hi ha una còpia en guix que em penso que no funciona. No tens pas perill, encara que resis res de res...jo tampoc en gasto d'aixó que ella procurava, però la festa m'agrada i per aixó hi vaig. Hi ha unes mates de lilàs espectaculars!