dimecres, 31 d’octubre del 2007

Segon taller d’escriptura gratuït


Manlleu organitza el segon taller d’escriptura gratuït.
Es farà al Casal Cívic els dijous i anirà a càrrec de l’escriptor Josep Checa.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu organitza el segon taller d’escriptura, que aquest any anirà a càrrec de l’escriptor Josep Checa. El curs és gratuït i vol ser un incentiu perquè la població s’expressi a través de l’escriptura. El taller presenta novetats respecte a l’edició anterior. El material literari amb què es treballarà serà diferent i les sessions s’organitzaran per tractar a parts iguals la narrativa i la poesia.

També es comptarà, en algunes sessions, amb la presència d’autors convidats relacionats amb el tema del programa.

El taller d’escriptura es farà els dijous de 18.30 a 20.00 hores, al Casal Cívic de Manlleu (Av. Puigmal, 137-139, telèfon 93 851 56 84). Començarà el 8 de novembre i finalitzarà el 17 de gener de 2008. Les inscripcions es poden fer al mateix Casal Cívic fins al dia 6 de novembre, i hi ha 20 places.

Per a més informació, es pot anar consultant aquest bloc literari, que es va elaborar en la primera edició del taller i que en seguirà essent una eina de trebal: hi anirem publicant resums de cada sessió i la majoria dels textos treballats.

El taller d’escriptura també té com a objectiu iniciar el camí cap al XIV Premi de Narrativa Frederica Montseny de Manlleu.
Us hi esperem!

1 comentari:

Biel Barnils Carrera ha dit...

Felicitats pel blog i per la iniciativa.

Ja m'he apuntat al curset -tot i que no podré assisitir el primer dia, 8 de novembre-.